ARTER
Olet kiinnostunut ja haluat kuulla lisää - täytä vain yhteystietosi alle!

SIIRRY PILVIPALVELUUN

                                        − SAAT KAIKKI HYÖDYT KÄYTTÖÖSI HETI!

Arter Oy tarjoaa asiakkailleen IMS-ohjelmiston SaaS-palveluna (Software as a Service). OnSite-palvelusta siirtyminen pilvipalveluun on helppoa ja saat kaikki hyödyt käyttöösi välittömästi. SaaS-palvelu on luotettavampi kuin yrityksen yhdessä laitteessa tai IT-ympäristössä oleva ratkaisu.

              KÄYTÄ MISSÄ VAAN
 

              IMS-pilvipalvelua voi käyttää missä     vaan. Tämä mahdollistaa työn liikkuvuuden, kun tiedot ovat saatavilla verkossa. Palvelu on joustavaa ja skaalautuu käytön mukaan.

              TIETOTURVA JA -SUOJA
 

             Arter Oy:n tarjoamassa SaaS-                           palvelussa tiedot pysyvät                                  varmuuskopioituna. Tiedot ovat   turvassa, vaikka laitteesi rikkoutuisivat tai ne varastettaisiin. Pilvipalvelussa me huolehdimme myös palvelinten varmuuskopioinnista, jolloin tietoa ei pääse katoamaan.

              AINA VIIMEISIN OHJELMISTOVERSIO

              Ohjelmistosta on SaaS-palvelun                           asiakkaillakäytettävissä aina yksi, sama               ja viimeisin versio. Lisätyötä asiakkaalle ei enää muodostu, koska huolehdimme ohjelmistopalvelun ylläpidosta ja kehittämisestä itse. Ohjelmiston päivitys ei siis aiheuta ylimääräisiä toimenpiteitä asiakkailtamme.

              AUTOMAATTISET PÄIVITYKSET

              Laitteisto- ja ohjelmistopäivitykset                       tehdään Arter Oy:n toimesta. Asiakkaamme IT-tuen tarve vähenee ja rahaa säästyy, sillä vastaamme palvelun saatavuudesta asiakkaidemme puolesta.
 IMS-palvelun käyttöönotto ei vaadi asiakaskohtaisia asennuksia, vaan palvelu on aina käyttövalmis uusille käyttäjille.

              KORKEA SAATAVUUS

              SaaS-palvelulle voidaan asettaa                           palvelutasovaatimukset. Tämä                             tarkoittaa palvelun saatavuuden ja vasteaikojen seuraamista asiakkaan puolesta. Pilvipalveluilla on korkea saatavuus. Yrityksen omalle IT-tuelle palveluvaatimukset jäävät sen sijaan yleensä määrittämättä eikä niitä seurata.

              HELPOSTI JAETTAVA SISÄLTÖ

              IMS-ohjelmiston sisältö on aina                           sisäänkirjautumisen taakse suojattu.                   Pilvipalvelu kuitenkin mahdollistaa, että voit antaa katselu- ja käyttöoikeudet oman henkilöstön lisäksi myös muille sidosryhmille kuten toimittajat, asiakkaat tai sertifioija. Pilvipalvelussa tietoa on helppo jakaa.

© 2017 Arter Oy | Valimotie 21, 00380 Helsinki, Finland | +358 9 8683 3630 | palaute@arter.fi

Lähettämällä hyväksyn, että antamani henkilötiedot tallennetaan Arter Oy:n suoramarkkinointirekisteriin.

ENERGIAN JA LUONNON SÄÄSTÄMINEN

Keskitetyt palvelimet kuluttavat vähemmän
energiaa, koska niitä voidaan kuormittaa ja jäähdyttää optimaalisesti.

KOTIMAISET PALVELIMET

Säilytämme tietosi Helsingin Konesalin palvelimilla
emmekä siirrä dataa maan rajojen ulkopuolelle.
Kaikki tiedot ovat suojattuja Suomen ja EU:n lakien mukaisesti.

LAATUA TOIMINNAN KEHITYKSEEN

Kerromme sinulle lisää palvelusta, sen käyttöönotosta sekä hinnastosta.